search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Νέα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό στις 6 Ιουνίου

26.05.2018 13:42
Νέα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό στις 6 Ιουνίου  - Media

 

Σε νέες κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενημέρωσαν ότι θα προβούν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, με αφορμή τις εξελίξεις για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος και ενώ οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων μεταβαίνουν στις Βρυξέλλες για να συνεχίσουν εντατικά τις διαπραγματεύσεις, ανακοίνωσε ότι τα συλλαλητήρια θα γίνουν στις 6 Ιουνίου.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, «μέσω των συγκεντρώσεων αυτών η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους».

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι «καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά».

Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις την 6η Ιουνίου στις 19:30.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:58