search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:06
MENU CLOSE

«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφερόμενη στον Χάρρυ Κλυνν (Video)

27.05.2018 07:41
«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφερόμενη στον Χάρρυ Κλυνν (Video) - Media

 

Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ο αγαπημένος Χάρρυ Κλυνν, άφησε την τελευταία του πνοή στα 78 του χρόνια, στις 21 Μαΐου. Στην πρώτη εκπομπή του DOT. μετά το θάνατο του οι παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν να πουν δυο λόγια για τον σπουδαίο κωμικό και σατυρικό ηθοποιό.

«Όλοι μεγαλώσαμε με τον Τραμπάκουλα και με το Τέρας του Λος Νες και με τον Γύφτο, όλα αυτά ήταν κομμάτι της ποπ κουλτούρας μας όταν ήμασταν μικροί. Για μένα από εκεί που κατάγομαι, την Καλαμαριά… Οι πολύ διάσημοι άνθρωποι δεν έχουν και πατρίδα συγκεκριμένη, δηλαδή είναι όλης της Ελλάδας ο Χάρρυ Κλυνν, αλλά για εμάς που είμαστε Πόντιοι από την Καλαμαριά, ένα τσικ παραπάνω», έλεγε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λίγο πριν «λυγίσει» φορτισμένη από την απώλεια του. Η δημοσιογράφος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι μισή Πόντια και μισή Πολίτισσα.

Δείτε το στιγμιότυπο και το αφιέρωμα του DOT. στον Χάρρυ Κλυνν:

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03