search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:56
MENU CLOSE

Τριπλό «χτύπημα» Ολυμπιακού: «Κλείνει» Πρίτσιτς, Φετφατζίδη και Ευαγγέλλου

27.05.2018 08:22
Τριπλό «χτύπημα» Ολυμπιακού: «Κλείνει» Πρίτσιτς, Φετφατζίδη και Ευαγγέλλου  - Media

 

Τρεις δυνατές μεταγραφές είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. 

Ο Σανίν Πρίτσιτς είναι προ των πυλών των «ερυθρόλευκων» που… πρόλαβαν στη γωνία τη Βαλένθια η οποία κινείτο για να τον αποκτήσει. Ο Βόσνιος κεντρικός χαφ μένει ελεύθερος από τη Ρεν μετά από μια γεμάτη σεζόν με 20 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ επέλεξε τους Πειραιώτες και σήμερα αναμένεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το deal. Τον συγκεκριμένο παίκτη στα υπόψη του Πέδρο Μαρτίνς ο Φρανσουά Μοντέστο που ξέρει άριστα τη γαλλική αγορά και ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε την έγκρισή του. 

Στο μεταξύ, «κλεισμένες» είναι οι μεταγραφές των Γιάννη Φετφατζίδη και Στέφανου Ευαγγέλλου. Η συμφωνία με τον 28χρονο εξτρέμ είναι δεδομένη και οι υπογραφές θα πέσουν στις αρχές της εβδομάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει επίσης προσυπογράψει για τη συγκεκριμένη κίνηση. Όσο για τον 20χρονο στόπερ, αν και αρχικά φαινόταν έτοιμος να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, τελικά μετακομίζει στον Ολυμπιακό και θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής με δυνατότητες εξέλιξης.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:56