search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:03
MENU CLOSE

Sarah Paulson για Holland Taylor: Αν κάποιος σκέφτεται ότι είμαι παράξενη επειδή αγαπώ τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη πρόβλημά του

27.05.2018 10:32
Sarah Paulson για Holland Taylor: Αν κάποιος σκέφτεται ότι είμαι παράξενη επειδή αγαπώ τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη πρόβλημά του - Media

 

Τρελά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η γνωστή ηθοποιός Sarah Paulson, η οποία διατηρεί δεσμό με την 75χρονη επίσης ηθοποιό, Holland Taylor. Μάλιστα, η 43χρονη ηθοποιός υπερασπίστηκε τη σχέση της σε όλους εκείνους που τη σχολιάζουν αρνητικά εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς της ηλικίας ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αφού τις χωρίζουν 32 χρόνια.

Σύμφωνα με το peoplegreece, η ίδια δήλωσε στο περιοδικό Modern Luxury: «Αν κάποιος θέλει να σπαταλά χρόνο για να σκέφτεται ότι είμαι παράξενη επειδή αγαπάω τον πιο εντυπωσιακό άνθρωπο στον πλανήτη, τότε αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Εγώ περνάω μια χαρά».

H ηθοποιός αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά ήδη τρία χρόνια, αν και γνωρίστηκαν πριν μια δεκαετία, την περιόδο που η Paulson βρισκόταν σε άλλη σχέση.

Η Taylor φαίνεται πως της έκανε μεγάλη εντύπωση, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας: «Ήταν πιθανότατα η πιο εκλεπτυσμένα όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ». Η σχέση τους άνθισε αρκετά χρόνια αργότερα, όταν ακολούθησαν η μία την άλλη στο Twitter και άρχισαν να ανταλάσσουν προσωπικά μηνύματα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Sarah Paulson μιλά δημόσια για τον έρωτα της με την Holland Paulson, καθώς λίγους μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, η 43χρονη είχε δηλώσει αφοπλιστικά: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαι ερωτευμένη και το πρόσωπο που αγαπώ τυχαίνει να είναι η Holland Taylor».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:02