search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Ανατροπή! Εκτός «MasterChef Junior» Κοντιζάς, Ιωννίδης και Κουτσόπουλος!

27.05.2018 11:14
Ανατροπή! Εκτός «MasterChef Junior» Κοντιζάς, Ιωννίδης και Κουτσόπουλος! - Media

 

Μια εξέλιξη που οι φανατικοί του MasterChef δεν περίμεναν, φέρνει στο φως η εφημερίδα «Real».

Την ώρα που τα castings για το MasterChef Junior έχουν ξεκινήσει από την αρχή του τριημέρου και με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου -μόλις τελειώσουν τα σχολεία- , η είδηση πως οι τρεις κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μένουν εκτός, ξαφνιάζει δυσάρεστα τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Star αποφάσισε να χρησιμοποιήσει νέους chef στον ρόλο των κριτών, προκειμένου να μην «κάψει» την τριάδα της επιτυχίας.

Οι τρεις τους θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στον νέο κύκλο του MasterChef, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019, δηλαδή στο β’ μισό της τηλεοπτικής χρονιάς που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, θα τους δούμε ως guest κριτές στην παιδική version του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλες τις χώρες που προβλήθηκε το MasterChef Junior, οι κριτές δεν ήταν οι ίδιοι με εκείνους της κλασσικής version. Κάτι που δε συνέβη στην Ελλάδα στο προηγούμενο Junior!

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:09