search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:41
MENU CLOSE

Σέρχιο Ράμος το απόλυτο «κλαδευτήρι» – Μαζεύουν υπογραφές για να τιμωρηθεί

27.05.2018 15:36
Σέρχιο Ράμος το απόλυτο «κλαδευτήρι» - Μαζεύουν υπογραφές για να τιμωρηθεί - Media

 

Δεν είχε καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο όταν ο παίκτης της Ρεάλ Σέρχιο Ράμος «κλείδωσε» έξυπνα το χέρι του επιθετικού της Λίβερπουλ Σάλαχ, τον έριξε στο έδαφος, έπεσε πάνω του και έστριψε τον ώμο του. Ο Σάλαχ τραυματίστηκε, βγήκε και από κει και μετά άλλαξε η ροή του τελικού.

Ο Ράμος όμως δεν έστειλε στα αποδυτήρια τραυματία μόνο τον Σάλαχ, αλλά έριξε (πάλι με έξυπνο τρόπο) αγκωνιά στον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ και στη συνέχεια έπεσε εκείνος στο έδαφος για να μην τιμωρηθεί.

Τώρα περισσότεροι από 150.000 οπαδοί κάθε ομάδας, μαζεύουν υπογραφές που θα καταθέσουν σε FIFA και UEFA, προκειμένου να επιβληθεί τιμωρία στον Σέρχιο Ράμος.

Η διαδικασία ήδη ξεκίνησε σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και ο αριθμός αυξάνεται κάθε ώρα. Ξεπερνάει τις 150.000 υπογραφές. Το κείμενο στη σελίδα change.org, όπου και γίνεται η συλλογή των υπογραφών, αναφέρει τα εξής:

«Ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα κλείδωσε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από την μασχάλη του, προκαλώντας εξάρθρωση ωμοπλάτης, με αποτέλεσμα όχι να χάσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αργότερα συνέχισε να υποδύεται, υποστηρίζοντας ότι ένας παίκτης της Λίβερπουλ τον χτύπησε εκτός φάσης, κάνοντας τον διαιτητή να δώσει στον Μανέ μία κάρτα που δεν άξιζε.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα φρικτό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει παιχνίδια τίμια, χρησιμοποιεί κόλπα που λερώνουν το πνεύμα του παιχνιδιού και το fair play. H UEFA και η FIFA πρέπει να πάρουν μέτρα εναντίον του Ράμος, αλλά και παρόμοιων παικτών, χρησιμοποιώντας το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για να κρατήσουν υγιές το πνεύμα του παιχνιδιού.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:40