search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:15
MENU CLOSE

Mήνυμα Ερντογάν στις αγορές: Δεν μπορείτε να μας χτυπήσετε με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες

27.05.2018 16:06
«Σουλτάνος» και στο δημόσιο fund της Τουρκίας ο Ερντογάν - Media

 

Το σενάριο της συνωμοσίας κατά της τουρκικής οικονομίας επανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε οπαδούς του κόμματός του στην περιοχή Ista. 

Ο Σουλτάνος τα έβαλε με τις αγορές και έστιλε μήνυμα στους ξένους επενδυτές: «Δεν μπορείτε να μας πυροβολήσετε, δεν μπορείτε να μας χειραγωγήσετε.Κάποιος είπε ότι θα σταματήσουν τις επενδύσεις, ένας άλλος είπε κάτι άλλο. Δεν μπορείτε να μας ελέγξετε με αναθέματα».

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν πως μπορεί και να χάσει την πλειοψηφία στη Βουλή, ο Ερντογάν προσπαθεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του επιχειρώντας να τους εξηγήσει ότι επί 16 χρόνια το AKP έκανε μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, την υγεία και την οικονομία, ενώ πρόσθεσε πως για τους υπόλοιπους μουσουλμάνους η Τουρκία είναι παράδειγμα επιτυχίας.

Πηγή: A Haber

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:15