search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Αγ. Πνεύματος στη Θεσσαλονίκη – Μεγάλες καθυστερήσεις στα διόδια Μαλγάρων

28.05.2018 16:16
Ομαλοποιείται η κυκλοφορία - Προβλήματα μόνο στην Αθηνών – Κορίνθου - Media

 

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση σε όλες τις εθνικές οδούς που οδηγούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με τους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος να σπεύδουν πίσω στη βάση τους, ύστερα και από τη μεσημεριάτικη νεροποντή.

Συγκεκριμένα, σημαντικά αυξημένη καταγράφεται η κίνηση των εκδρομέων από την Χαλκιδική, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, ενώ κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινητιστών από την Καβάλα.

Καθυστερήσεις, που οδήγησαν τους αρμοδίους να δώσουν δύο φορές ελευθέρας, σημειώνοντας στα διόδια των Μαλγάρων και σύμφωνα με τον υπεύθυνο βάρδιας, από το πρωί σήμερα μέχρι και τις 6 το απόγευμα στην πόλη της Θεσσαλονίκης εισήλθαν περισσότερα από 11.000 οχήματα.

Επίσης, όπως επισήμανε ο ίδιος, από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι, βγήκανε από την πόλη της Θεσσαλονίκης μέσω των διοδίων στα Μάλγαρα περισσότερα από 61.000 οχήματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12