search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:59
MENU CLOSE

Survivor: Η Ελληνίδα παίκτρια που είναι ερωτευμένη μ’ έναν Τούρκο! (Video)

28.05.2018 16:45
«Με το που είδα τι γίνεται στο Survivor, έψαχνα τρόπο να φύγω!» (Video) - Media

 

Στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor, ο Acun Ilicali αποκάλυψε τον έρωτα Ελληνίδας παίκτριας για τον Τούρκο ηθοποιό και παίκτη του ριάλιτι, Hilmi Cem. «Αρέσεις σε κάποια από την ελληνική ομάδα», είπε αρχικά ο Τούρκος παραγωγός, προκαλώντας αμηχανία στον παίκτη, ενώ οι υπόλοιποι ξέσπασαν σε γέλια!

Στην συνέχεια ο Acun Ilicali αποκάλυψε ότι η Ελληνίδα παίκτρια είναι η Ροδάνθη, αλλά και τι του είπε η ίδια. Παράλληλα, τόνισε ότι σύντομα θα έχουμε αγώνα μεταξύ των δύο χωρών.

«Στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία, μία Ελληνίδα σε ερωτεύτηκε. Με ρώτησε “πότε θα ξαναπαίξουμε αγώνα με την Τουρκία;”. Μπορεί να μην την έχεις προσέξει αλλά μάλλον την έχεις δει. Θα παίξουμε σύντομα με την Ελλάδα. Θα την δεις σε αυτόν τον αγώνα. Το όνομα της είναι Ροδάνθη», είπε ο Acun Ilicali στον Hilmi Cem.

 

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57