01/10/2020 23:15:24

Με τι συμβολίζει τη Μέγκαν Μαρκλ το νέο οικόσημο του παλατιού; Χιλιάδες οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο! (Photo)

Με τι συμβολίζει τη Μέγκαν Μαρκλ το νέο οικόσημο του παλατιού; Χιλιάδες οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο! (Photo) - Media

 

Το νέο οικόσημο της οικογένειας των Markle δημοσίευσε το παλάτι, καθώς σύμφωνα με τη βρετανική παράδοση οι οικογένειες όσων παντρεύονται μέλη τη βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποκτούν το δικό τους οικόσημο. Η βασίλισσα το παρουσίασε, μάλιστα, απευθείας τη Μέγκαν Μαρκλ και όχι στην οικογένειά της.

Στο οικόσημο αυτό η Μέγκαν απεικονίζεται ως ένα ωδικό πουλί που συμβολίζει την επικοινωνία ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχει ένα λιοντάρι που συμβολίζει τον πρίγκιπα Χάρι.

Ωστόσο, μια λεπτομέρεια στο οικόσημο στάθηκε αφορμή ώστε να ξεσπάσουν ποικίλες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, το πουλί που απεικονίζεται στο οικόσημο μοιάζει πανικόβλητο και φαίνεται να πνίγεται από το στέμμα που έχει περασμένο στο λαιμό του.

Το twitter έχει πάρει «φωτιά» με αμέτρητους χρήστες να αναρωτιούνται αν το παλάτι το έκανε επίτηδες ή αν πρόκειται απλά για λάθος αυτού που δημιούργησε το οικόσημο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, το παλάτι δεν έχει δώσει κάποια επίσημη απάντηση στα σχόλια…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.