search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:17
MENU CLOSE

Άπρόσμενο ξέσπασμα κατά της Σπυροπούλου: «Με έχεις απολύσει κυρία μου»»! (Video)

29.05.2018 08:38
Άπρόσμενο ξέσπασμα κατά της Σπυροπούλου: «Με έχεις απολύσει κυρία μου»»! (Video) - Media

 

Τις νέες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολίασε το πάνελ στην εκπομπή «Πρωινό» την Τρίτη με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να γίνεται έξω φρενών με την παρουσιάστρια. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της Κωνσταντίνας περί απολύσεων, κατηγορίες που έχει δεχθεί κατά καιρούς και τις οποίες, ωστόσο, η ίδια δεν αποδέχεται.

«Μπάρβο! Μπράβο! Αμάσητο, όλο αμάσητο… υποσχέθηκα στη μαμά μου να μην μιλήσω ξανά… Εμείς όταν τα λέγαμε αυτά, μιλούσαμε με κόσμο, δεν ήμαστε κάποιοι χαζοί και εμμονικοί και δεν έχω να κερδίσω κάτι από την Σπυροπούλου δηλαδή αύριο να κάνει εκπομπή και να μου πει να πάω, δε θα πάω σας το λέω και δεσμεύομαι. Αλλά ρε παιδιά ας βγει κάποιος να μιλήσω να πει “ναι κυρία μου με έχεις απολύσει”, “ναι μου έκανες δύσκολο το βίο”! Και να πει ότι προσλήφθηκε στις 30 Ιανουαρίου και απολύθηκε ένα μήνα μετά» είπε η δημοσιογράφος εμφανώς εκνευρισμένη και με μπόλικη δόση ειρωνείας στο ύφος της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:16