search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:41
MENU CLOSE

Μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της για να μην τον διεκδικήσει ο σύζυγός της (Video)

29.05.2018 08:50
Αίτημα αποφυλάκισης από τη 18χρονη που σκότωσε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών - Media

 

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 36χρονη μητέρα σκότωσε τον 7χρονο γιο της με μαχαίρι στο Κιόνελι και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα γύρω στις 7 το βράδυ, όταν ο πατέρας της παιδοκτόνου που την επισκέφθηκε στο σπίτι, αντίκρισε τη σορό του εγγονού του, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τη ζωή του παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

 Η απίστευτη τραγωδία συνέβη το βράδυ της 27ης Μαΐου και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τ/κ ΜΜΕ, η 36χρονη, η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, μαχαίρωσε το παιδί επείδη ο εν διαστάσει σύζυγός της φέρεται να γνωστοποίησε ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία του 7χρονου. 

Μάλιστα, η 36χρονη φέρεται να μαχαίρωσε το γιο της και στη συνέχεια να ξάπλωσε δίπλα του. Όταν την επόμενη ημέρα διαπίστωσε τι είχε κάνει, η 36χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Αστυνομία» που επικαλούνται τα τ/κ ΜΜΕ, ο 7χρονος είχε μείνει για ώρες τραυματισμένος πριν ξεψυχήσει και πως η ίδια η 36χρονη προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί στην καρδιά και στο λαιμό, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου της έγιναν εξετάσεις.

 Την Τρίτη το πρωί, η 36χρονη δράστης, η οποία φέρεται να έχει ομολογήσει στους ανακριτές της υπόθεσης το έγκλημά της, οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου που εξέδωσε εναντίον της διάταγμα τριήμερης κράτησης. Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι η 36χρονη ήταν ψύχραιμη το πρωί στο «δικαστήριο» όταν έδιδε την κατάθεσή της.

Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα της παιδοκτόνου.

Πηγή: philenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40