search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Εκδήλωση για το Κυπριακό με ομιλητή τον Γιαννάκη Ομήρου

29.05.2018 09:02
Εκδήλωση για το Κυπριακό με ομιλητή τον Γιαννάκη Ομήρου - Media

 

Η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος (ΕΚΕ) και ο Διαλόγου Όμιλος «Βήμα Ευθύνης» (ΔΟΒΕ) διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την Συνθήκη Εγγυήσεως στο Πλαίσιο Λύσης του Κυπριακού. 

Στην εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ), θα μιλήσει ο Πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου Γιαννάκης Ομήρου. 

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κενεβέζος, ο Πρόεδρος της ΔΟΒΕ Ξένιος Ξενόπουλος και ο Πρόεδρος της ΟΚΟΕ Γιώργος Συλλούρης. 

Την εκδήλωση θα καλωσορίσει ο Πρόεδρος της ΕΚΕ Λεωνίδας Μασσοστάτης και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Τάκης Σαράντης. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαϊου στις 19.30, στην Κυπριακή Εστία – Αίθουσα Εκδηλώσεων ΕΚΕ, (Κέκροπος 3, Πλάκα). 

Τέλος, το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το έχει επιμεληθεί ο Κώστας Χατζηχριστόδουλου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18