search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Δύο δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν από την πτώση ενός δένδρου ενώ έκαναν ρεπορτάζ για την κακοκαιρία που σαρώνει τις ΗΠΑ

29.05.2018 09:13
ΗΠΑ: Πιθανή διανομή εμβολίου έως τις αρχές Νοεμβρίου - Media

 

Ένας παρουσιαστής ειδήσεων και ένας εικονολήπτης σκοτώθηκαν χθες Δευτέρα στη Βόρεια Καρολίνα από την πτώση ενός δένδρου στο αυτοκίνητό τους την ώρα που έκαναν ρεπορτάζ για τα επακόλουθα της κακοκαιρίας στην κομητεία Πολκ, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του WYFF Μάικ Μακ Κόρμικ και ο φωτοειδησεογράφος Άαρον Σμέλτζερ της θυγατρικής εταιρείας του NBC στη Νότια Καρολίνα σκοτώθηκαν μετά την πτώση του δένδρου στο SUV αυτοκίνητό τους που εκινείτο σε αυτοκινητόδρομο, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τζέφρι Τέναντ δήλωσε ότι μόλις είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Μακ Κόρμικ, όταν μέσα σε λίγα λεπτά, δέχτηκε τηλεφώνημα για το περιστατικό. Έφθασε επί τόπου για να διαπιστώσει ότι τα δύο θύματα ήταν οι δημοσιογράφοι που είχε συναντήσει λίγο νωρίτερα.

“Με συγκλόνισε γιατί μόλις είχα δώσει συνέντευξη στον Μακ Κόρμικ δέκα λεπτά πριν με πάρουν τηλέφωνο και είχαμε μιλήσει για το ότι ήθελε να είμαστε ασφαλείς και του είχαμε πει ότι θέλουμε να είναι και εκείνος ασφαλής”, είπε ο Τέναντ στους δημοσιογράφους.

Το έδαφος ήταν εμποτισμένο από την βροχή και ένα μεγάλο δένδρο, με διάμετρο περίπου ένα μέτρο, έπεσε πάνω στο SUV των δημοσιογράφων, προφανώς ενώ κινείτο κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου 176, είπε ο Τέναντ. Όταν έφθασαν οι πρώτες βοήθειες, ο κινητήρας ήταν ακόμη σε λειτουργία, είπε ο Τέναντ.

Ο Μακ Κόρμικ εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό από το 2007, αρχικά ως δημοσιογράφος και στη συνέχεια ως παρουσιαστής δύο κυριακάτικων δελτίων, ανακοίνωσε ο σταθμός. Ο Σμέλτζερ ξεκίνησε να εργάζεται εκεί τον περασμένο Φεβρουάριο. Και οι δύο ήταν γεννημένοι το 1982.

Η κομητεία Πολκ βρίσκεται σε απόσταση περίπου 145 χιλιομέτρων δυτικά της Σαρλότ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:34