search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:19
MENU CLOSE

Διάσημα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν κατά την διάρκεια γυρισμάτων! (Photos)

29.05.2018 09:56
Στη φυλακή 19χρονος επειδή «χτύπησε» ναζιστικό τατουάζ - Media

 

Οι διάσημοι ηθοποιοί πολλές φορές μπαίνουν τόσο καλά στον ρόλο του αγαπημένου ζευγαριού, που δεν μπορούν να σταματήσουν να είναι ζευγάρι αφού σταματήσουν τα γυρίσματα. Πριν το καταλάβουμε οι ηθοποιοί περνούν την σχέση τους από τη μεγάλη οθόνη στην πραγματική ζωή. Σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω συγκινητικές ιστορίες κινηματογραφικών αστέρων, που αποδεικνύουν πως ο έρωτας από την πρώτη σκηνή υπάρχει!

Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντες

Στα γυρίσματα της ταινίας «Στο τέλος του δρόμου» όπου έπαιξαν μαζί στον ρόλο μιας οικογένειας, οι ηθοποιοί ερωτεύτηκαν τόσο πολύ ο ένας με τον άλλον, που άρχισαν να βγαίνουν μαζί και στην πραγματική ζωή. Αν και η Εύα Μέντες είχε πει στο παρελθόν, πως είναι πολύ εγωίστρια για να γίνει μητέρα, το 2014 το ζευγάρι απέκτησε την κόρη τους Εσμεράλντα Αμάντα και σκέφτονται ήδη το δεύτερο παιδί.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί 

Βλέποντας την παθιασμένη σχέση των ηθοποιών στην ταινία «Mr. & Mrs. Smith», οι θαυμαστές των ηθοποιών ήλπιζαν ότι η σχέση του θα συνεχιζόταν και στην πραγματική ζωή. Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί εδώ και 11 χρόνια και έχουν 6 παιδιά.

Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ

Στα γυρίσματα της ταινίας «Μεθυσμένο ημερολόγιο», ο Τζόνι Ντεπ ερωτεύτηκε τρελά την κινηματογραφική ερωμένη του Άμπερ Χερντ και για χάρη της χώρισε με την Βανέσα Παραντί. Η Βανέσα περίμενε πρόταση γάμου από τον ηθοποιό 14 χρόνια, ενώ η νέα του αγαπημένη έλαβε το δαχτυλίδι από τον ηθοποιό στις αρχές της σχέσης τους. Η ηλικία της Άμπερ Χερντ δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου τον ηθοποιό, η οποία είναι 23 χρόνια μικρότερη του.

Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζίνα Ντιούαν

Στο τέλος της ταινίας «Step up» ξετρέλαναν τους θεατές με τον υπέροχο χορό τους και μετά τα γυρίσματα της ταινίας αποφάσισαν πως ήθελαν να μεταφέρουν την αγάπη τους και στην πραγματική ζωή. Παραδέχονται πως είναι τρελά ερωτευμένοι και πως συχνά βλέπουν μαζί ρομαντικές ταινίες όπως ο «Τιτανικός». Η κόρη τους η Έβερλι είναι απλά ένα πιστό αντίγραφο του μπαμπά της.

Τζος Ντάλας και Τζίνιφερ Γκούντγουιν

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε σαν πραγματικό παραμύθι. Στα γυρίσματα της σειράς «Once Upon a Time» η Χιονάτη και ο πρίγκιπας επιδεικνύουν μια τέλεια σχέση σε τέτοιο σημείο, που χώρισαν τις καρδιές τους στα δύο. Οι ηθοποιοί δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τους χαρακτήρες που έπαιξαν. Στα γυρίσματα, ο Τζος προστάτευε την Τζίνιφερ από τον κρύο και το ζευγάρι περιμένει τώρα τον δεύτερο τους γιο.

Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι

Αφού έπαιξε την αγαπημένη του «Green Lantern» στην ομώνυμη ταινία, η πανέμορφη Μπλέικ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του Ράιαν και στην πραγματική ζωή. Ο Ρέινολντς άφησε την Σκάρλετ Γιόχανσον, ενώ η Λάιβλι ξέχασε τον Ντι Κάπριο και τώρα είναι σε έναν πραγματικά ευτυχισμένο γάμο.

Κερτ Ράσελ και Γκόλντι Χον

Είναι ένα από τα πιο γερά ζευγάρια του Χόλιγουντ το οποίο προέκυψε μετά από τα γυρίσματα της θρυλικής κωμωδίας «Γυναίκα στη θάλασσα», όπου έπαιξαν απίστευτα καλά τον ρόλο του ζευγαριού. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 33 χρόνια, έχουν έναν γιο μαζί και μια κόρη από τον πρώτο γάμο της Γκόλντι Χον την Κέιτ Χάντσον, η οποία αποκαλεί τον Κερτ «μπαμπά». Είναι σίγουρη ότι η μαμάς της είναι απίστευτα τυχερή που είναι με τον Κερτ.

Ντάνιελ Κρεγκ και Ρέιτσελ Βάις

Παρ’ όλο που ήταν φίλοι εδώ και χρόνια, η φιλία τους δεν θα προχωρούσε στο επόμενο μαζί αν δεν δούλευαν μαζί στην ταινία «Το σπίτι των ονείρων». Για να είναι μαζί χρειάστηκε να λήξουν τις μακροχρόνιες σχέσεις τους, αλλά όπως έδειξε ο χρόνος τελικά άξιζε τις θυσίες.

Λίαμ Χέμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους

Για αυτό το νεαρό ζευγάρι, όλα έγιναν όπως στις ταινίες. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Το Τελευταίο Τραγούδι», όπου έπαιζαν δύο ερωτευμένος έφηβους και μετέφεραν τα συναισθήματά τους από την μεγάλη οθόνη στην πραγματική ζωή. Από τότε η Μαίλι και ο Λίαμ έχουν προλάβει ήδη να χωρίσουν και λέγεται πως σύντομα σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Χέιντεν Κρίστενσεν και Ρέιτσελ Μπίλσον

Όλα ξεκίνησαν στα γυρίσματα της ταινίας «Jumper» το 2008. Το ζευγάρι είναι ήδη μαζί 8 χρόνια και έχουν μια κόρη. Ωστόσο, ο πρώην Darth Vader δεν βιάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Ρέιτσελ και μένει μαζί της απλά σαν το «αγόρι» της. Ελπίζουμε να μην καταλήξουν σαν τον Ντεπ και την Παραντίς.

Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ

Μετά την ταινία «Vicky Cristina Barcelona» η παθιασμένη σχέση τους δεν μπορούσε να τελειώσει έτσι απλά. Είναι μια από τις πιο υποδειγματικές οικογένειες του Χόλιγουντ. Η Πενέλοπε απολαμβάνει τις χαρές της μητρότητας, ενώ ο Χαβιέρ λέει πως με την Πενέλοπε επιτέλους βρήκε την ηρεμία στην ζωή του.

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Οι ηθοποιοί γνωρίζονταν αρκετά χρόνια, αλλά τα ρομαντικά τους συναισθήματα ξεπήδησαν με την συνεργασία τους στην ταινία «Εθελοντές». Η Ρίτα για χάρη του Τομ Χανκς άφησε τον αρραβωνιαστικό της και περίμενε 3 χρόνια τον Τομ να πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του. Μέσα σε 28 χρόνια οικογενειακής ζωής έχουν ξεπεράσει πάρα πολλά εμπόδια μαζί: ο Τομ βοήθησε την γυναίκα του να ξεπεράσει μια σοβαρή ασθένεια, ήταν στο πλευρό της και την υποστήριξε σε αυτήν την δύσκολη περίοδο της ζωής της. Το ζευγάρι είναι παράδειγμα αληθινής αγάπης.

Κιτ Χάριγκτον και Ρόουζ Λέσλι

Εδώ και δύο σεζόν της σειράς «Game of Thrones», όλοι βασανίζονται με το ερώτημα: ποια άραγε θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του απόρθητου Jon Snow; Τελικά αυτή η γυναίκα είναι η άγρια κοκκινομάλλα με το όνομα Ygritte. Οι θαυμαστές ήταν σίγουροι, πως αυτή η σχέση δεν θα περιοριζόταν μόνο στην σειρά και τελικά είχαν δίκιο. Οι φακοί των παπαράτσι έχουν συλλάβει αρκετές φορές την Ρόουζ και τον Κιτ να είναι μαζί και στις Απριλίου 2016 πήγαν μαζί στα Olivier Awards σαν ζευγάρι, κρατώντας τρυφερά ο ένας από το χέρι του άλλου. Φαίνεται, να λάμπουν και οι δύο από έρωτα. Ελπίζουμε η ιστορία αυτού του αξιολάτρευτου ζευγαριού θα είναι πολύ πιο χαρούμενη από αυτή των χαρακτήρων τους στην σειρά.

Πηγή: tilestwra



 


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17