search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34
MENU CLOSE

Ξυλοκόπησε 11χρονο – Απίστευτη αγριότητα καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες

29.05.2018 11:52
Ξυλοκόπησε 11χρονο - Απίστευτη αγριότητα καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες - Media

 

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Μαΐου, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού, στο Ηράκλειο Κρήτης με θύμα ένα αγοράκι 11 χρονών. 

Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στο Cretalive οι συγγενείς του παιδιού αλλά και άτομα που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο 11χρονος την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του και ενώ βρισκόταν στην οδό Τρύφωνος, δέχθηκε αναίτια επίθεση από έναν 40χρονο άνδρα. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 40χρονος θεώρησε πως το παιδί ήταν αυτό που πριν λίγο είχε χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να το κυνηγά, να το σέρνει στο οδόστρωμα και να το χτυπά, πριν προλάβουν οι περίοικοι να το πάρουν από τα χέρια του. 

Ο 11χρονος μη μπορώντας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να αναζητήσει την οικογένειά του. Όπως ήταν φυσικό, αναστατώθηκε ολόκληρη η περιοχή και στο σημείο έσπευσαν οι συγγενείς του μικρού, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον μαινόμενο άνδρα στη δικαιοσύνη!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:34