search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Πανικός σε αεροπλάνο λόγω φάρσας για βόμβα – Βγήκαν στο φτερό, πήδηξαν στο έδαφος (Video)

29.05.2018 12:42
Πανικός σε αεροπλάνο λόγω φάρσας για βόμβα - Βγήκαν στο φτερό, πήδηξαν στο έδαφος (Video) - Media

 

Πανικό σκόρπισε στους 189 επιβάτες πτήσης από το Μπόρνεο της Ινδονησίας στην πρωτεύουσα Τζακάρτα πληροφορία για βόμβα στο αεροπλάνο, που αποδείχτηκε πως δεν ήταν παρά μια ατυχέστατη φάρσα.

Σύμφωνα με το Russia Today, ενώ οι 189 επιβάτες της πτήσης επιβιβάζονταν στο αεροπλάνο της Lion Air, ένας επιβάτης ανέφερε σε αεροσυνοδό ότι στο αεροπλάνο υπάρχει βόμβα. Η πληροφορία πυροδότησε πανικό στους επιβάτες που σύντομα βγήκαν εκτός ελέγχου, φτάνοντας στο σημείο να ανοίξουν τις πόρτες έκτακτης ανάγκης και να βγουν στο φτερό του αεροσκάφους. Κάποιοι μάλιστα πήδηξαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ανέφερε στο Associated Press ότι 8 επιβάτες χρειάστηκε να νοσηλευτούν με σπασμένα κόκαλα και τραύματα στο κεφάλι, ενώ αρκετοί ακόμα έφεραν μικρότερα τραύματα.

Ο 26χρονος φαρσέρ συνελήφθη, καθώς μετά από ενδελεχή έλεγχο της αστυνομίας δεν βρέθηκε βόμβα.

Η πτήση αναχώρησε με τρεις ώρες καθυστέρηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:20