search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:06
MENU CLOSE

Από σήμερα ξεκινάει η ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων στα διοικητικά δικαστήρια της χώρας

29.05.2018 13:25
Κλείνουν τα δικαστήρια στην Αττική λόγω covid 19 – Ανοιχτά το ΣτΕ και τα αυτόφωρα  - Media

 

Η ηλεκτρονική κατάθεση εισαγωγικών δικογράφων κύριας και προσωρινής δικαστικής προστασίας σε όλα τα διοικητικά δικαστήρια της χώρας είναι δυνατή από σήμερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Επιπλέον, το υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η ηλεκτρονική κατάθεση εισαγωγικών δικογράφων κύριας και προσωρινής δικαστικής προστασίας σε όλα τα διοικητικά δικαστήρια εντάσσεται στο μεγάλο έργο για το «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Διοικητικών Δικαστηρίων». Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, το έργο αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο άλμα προς την επιτάχυνση και απλούστευση των δικαστικών διαδικασιών, καθώς και την εξυπηρέτηση χιλιάδων δικηγόρων.

Όπως, δε, σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, στο τελικό στάδιο βρίσκεται η ολοκλήρωση του έργου του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων, στη ροή της Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης στα δικαστήρια των Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης και Χαλκίδας, όπου το πρόγραμμα εφαρμόζεται πιλοτικά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:05