search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: Σε τούρκικες παραγωγές δεν πηγαίνω γιατί αισθάνομαι πολύ Έλληνας – Ο Ερντογάν δεν μας αγαπάει πολύ (Video)

29.05.2018 15:13
Λάκης Γαβαλάς: Σε τούρκικες παραγωγές δεν πηγαίνω γιατί αισθάνομαι πολύ Έλληνας – Ο Ερντογάν δεν μας αγαπάει πολύ (Video) - Media

 

Μποϋκοτάζ στις τουρκικές παραγωγές αποκάλυψε πως έχει επιβάλει στον εαυτό του ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς.

Απαντώντας σε ερώτηση για το σόου “My style rocks”, ανέφερε πω σε τουρκικές εκπομπές δεν πάει γιατί αισθάνεται πάρα πολύ Έλληνας και πως μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την Τουρκία, του φαίνεται πώς ο Ερντογάν δεν μας αγαπάει και πολύ.

Σε επόμενη ερώτηση για το τί θα θα έκανε αν δεχόταν πρόταση συνεργασίας από τον Τούρκο πρόεδρο, εκείνος απάντησε “ας μου κάνει, είμαι άλλωστε στον Star”.

Πέραν των πολιτικών δηλώσεων το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι ενδυματολογικές επιλογές του σχεδιαστή που όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο, τον έκαναν να μοιάζει με μια πιο glamorous έκδοση του Darth Vader.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33