search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:38
MENU CLOSE

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί του δεν κατάλαβαν την ομιλία Μητσοτάκη

29.05.2018 17:54
ΝΔ: «Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Τσίπρα» - Media

 

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και στις κ.κ. Γεροβασίλη και Αχτσιόγλου, οι οποίες άσκησαν δριμεία κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ομιλία του στον ΣΕΒ, έδωσε το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ σημείωσε ότι «είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπουργοί του δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα υγιή επιχειρηματικότητα που χρειάζεται η χώρα.

Αν καταλάβαιναν, άλλωστε, ούτε τις επενδύσεις θα πολεμούσαν, ούτε το κράτος θα αντιμετώπιζαν ως λάφυρο, ούτε θα επιχειρούσαν ακόμη και σήμερα να διχάσουν τους Έλληνες.
 
Το ευτύχημα για τη χώρα είναι πως σε λίγους μήνες από σήμερα την απάντηση για όσα αδυνατούν να καταλάβουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θέλουν δεν θέλουν, θα τους τη δώσουν οι πολίτες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:37