search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:02
MENU CLOSE

Την Κυριακή ο πρώτος τελικός Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού

29.05.2018 19:46
Την Κυριακή ο πρώτος τελικός Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού - Media

 

Για 13η συνεχόμενη χρονιά οι δύο αιώνιοι του ελληνικού αθλητισμού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον θρόνο στο μπάσκετ.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «σκούπισαν» ΠΑΟΚ και Προμηθέα αντίστοιχα και πλέον μπαίνουν σε… mood τελικών.

Την προσεχή Κυριακή (3/6) θα διεξαχθεί το πρώτο μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ, αφού οι αήττητοι πράσινοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας, με το δεύτερο παιχνίδι να πηγαίνει για Πέμπτη, 7 Ιουνίου. Η συνέχεια θα δοθεί ξανά στο κλειστό του Αμαρουσίου, την Κυριακή 10 Ιουνίου, ενώ τα επόμενα δύο παιχνίδια –αν χρειαστεί- θα γίνουν κατά σειρά σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ στις 14 (Πέμπτη) και 17 του μήνα (Κυριακή).

Προσεχώς θα μάθουμε και τις ακριβείς ώρες των αγώνων. Όλοι οι τελικοί θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Cosmote Sport, καθώς το συνδρομητικό διατηρεί τα δικαιώματα και των δύο.

Μία μέρα νωρίτερα (Σάββατο, Τετάρτη, κοκ.) θα διεξάγονται οι μικροί τελικοί ανάμεσα σε Προμηθέα Πατρών και ΠΑΟΚ (αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν), με μετάδοση από την ΕΡΤ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00