search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:03
MENU CLOSE

Προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί πήρε ο 26χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθο  

31.05.2018 06:17
Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα - Έδεσαν, βασάνισαν και σκότωσαν 50χρονη - Media

 

Με άκρα μυστικότητα, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου, ο 26χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου πατέρα του, στo χωριό Βολίμες.

Ο ίδιος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ αμέσως μετά τη διαδικασία επέστρεψε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου.

Ο 26χρονος αναμένεται να περάσει πάλι το “κατώφλι” του ανακριτή Ζακύνθου, την Παρασκευή 1 Ιουνίου, ώστε να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό οικογενειακό κύκλο του 26χρονου, τα αίτια που όπλισαν το χέρι του νεαρού, ήταν η συχνή κακοποίηση που δεχόταν ο ίδιος, αλλά και τα νεαρότερα αδέρφια του (7 και 8 ετών), από τον ηλικιωμένο πατέρα τους. Η μικρή κοινωνία του χωριού των Βολιμών κάνει λόγο για ένα νεαρό, που ήταν πάντα χαμογελαστός και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02