search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Δεσύλλας

31.05.2018 06:24
Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Δεσύλλας - Media

 

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μιχάλης Δεσύλλας σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Καλό ταξίδι Μιχαλάκη. Δεν θα σε ξεχάσουμε παλικάρι μου» έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του εκλιπόντος ηθοποιού. Η κηδεία του Μιχάλη Δεσύλλα θα τελεστεί την Παρασκευή.

 

Γεννημένος στην Κέρκυρα ο Μιχάλης Δεσύλλας ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με το θέατρο που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Στο νησί του δεν έχανε ποτέ καμιά παράσταση όταν ερχόταν κάποιος θίασος, ενώ φρόντιζε να μαθαίνει τα πάντα γύρω από το εκάστοτε έργο και τους ηθοποιούς.

Έχει παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες και video-κασέτες, τηλεοπτικές σειρές (Ορκιστείτε Παρακαλώ, Το Ρετιρέ), θεατρικά και διαφημίσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:38