search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Άνθιμος Ανανιάδης: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες περί χωρισμού (Video)

31.05.2018 08:33
Άνθιμος Ανανιάδης: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες περί χωρισμού (Video) - Media

 

Πριν από περίπου έναν μήνα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ωστόσο, οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού ολοένα και φουντώνουν. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή οι οποίοι όπως όλα δείχνουν δεν είναι πια μαζί με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν τον τελευταίο καιρό. Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για όλα αυτά που γράφονται χωρίς να επιβεβαιώνει ούτε όμως και να διαψεύδει τον χωρισμό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι πιθανή κάποια διάσταση στις απόψεις τους ή μια ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η μητέρα του παιδιού του βιώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες αυτήν την τόσο ευάλωτη περίοδο.

«Οι στιγμές με το μωρό είναι ιδιαίτερες, είναι όλες σημαντικές. Είμαστε κοντά, αλλά είμαστε και λίγο μακριά, είμαστε δεμένοι και ζούμε πολύ όμορφα. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, είμαστε δυο άνθρωποι που υπεραγαπάμε ο ένας τον άλλον και το γεγονός ότι έχει βρεθεί μια ανεπανάληπτη ψυχή που είναι ο γιος μας, οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες στη γέννα τις οποίες περνάει οποιαδήποτε γυναίκα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό.

Δεν μέναμε πριν μαζί, έμενε με τους γονείς της. Ήταν επιλογή της για να είναι κοντά στη μητέρα της, να έχει τη βοήθεια την οποία χρειάζεται και να είμαι εγώ κοντά όποτε μπορώ γιατί ήμουν 15 ώρες στο Dancing.

Είναι κάτι πολύ μικρό και κάτι πολύ προσωπικό και οφείλω να σεβαστώ την ίδια, γιατί περνάει μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και οφείλουμε να εστιάσουμε στα όμορφα της υπόθεσης. Ήμασταν μαζί πριν από λίγο» είπε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:29