search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Χάος στη δίκη του αρχιμαφιόζου «το Λίπος»: Άγριος καυγάς μεταξύ της προέδρου και της Ζ. Κωνσταντοπούλου που φωτογράφιζε αστυνομικούς

31.05.2018 09:30
Χάος στη δίκη του αρχιμαφιόζου «το Λίπος»: Άγριος καυγάς μεταξύ της προέδρου και της Ζ. Κωνσταντοπούλου που φωτογράφιζε αστυνομικούς - Media

 

Με έντονες λογομαχίες και φωνές μεταξύ της συνηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου και της προέδρου της έδρας ξεκίνησε η σημερινή δικάσιμος του Συμβουλίου Εφετών στη Θεσσαλονίκη για το αίτημα έκδοσης του Λάσα Σουσανασβίλι από τις γαλλικές αρχές.

Σύμφωνα με το voria.gr, αρχικά η κ. Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε που υπήρχαν και σήμερα ένοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ στην αίθουσα. «Με το δάκτυλο στη σκανδάλη θα κάνουμε τη διαδικασία; Αρνούμαι!», είπε προς την πρόεδρο η οποία της ζητούσε να σταματήσει. «Με συγχωρείτε αλλά εγώ θα το φωτογραφίσω αυτό», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και σηκώνοντας το κινητό της φωτογράφισε τους αστυνομικούς.

Η έδρα έδωσε εντολή να συνεχίσει η προφορική μετάφραση των διωκτικών εγγράφων που είχε ξεκινήσει στην προηγούμενη δικάσιμο, την Τρίτη. Αφού έκανε σχετική πρόταση ο εισαγγελέας για διακοπή, προκειμένου να συνεχίσει η διερμηνέας να μεταφράζει στον Σουσανασβίλι, η κ. Κωνσταντοπούλου πήρε τον λόγο και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το θέμα της μετάφρασης, λέγοντας: «Αυτή είναι αντιδικονομική διαδικασία! Τον βασανίζετε αυτή τη στιγμή! Βασανίζετε έναν άνθρωπο, παραβιάζετε κατάφωρα τα προβλεπόμενα! Θα έπρεπε να είχατε διατάξει τη γραπτή μετάφραση των εγγράφων».

Τότε η πρόεδρος απάντησε: «Εσείς βασανίζετε τον άνθρωπο που δεν αφήνετε να συνεχιστεί η διαδικασία».

«Μην με διακόπτετε», φώναξε η κ. Κωνσταντοπούλου και η πρόεδρος είπε: «Σας αφαιρώ τον λόγο!». Καθώς η έδρα σηκώθηκε για να αποσυρθεί η κ. Κωνσταντοπούλου φώναζε: «Δεν έχετε δικαίωμα να μου αφαιρείτε τον λόγο, εκτίθεστε προσωπικά».

Η δίκη διεκόπη επ’αόριστον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58