search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Τα «χώνει» δημόσια στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Χριστόπουλος: Εσείς φταίτε που το Game of love δεν έχει τηλεθέαση! (Video)

31.05.2018 09:31
Τα «χώνει» δημόσια στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Χριστόπουλος: Εσείς φταίτε που το Game of love δεν έχει τηλεθέαση! (Video) - Media

 

Άδοξα φαίνεται πως λήγει η συνεργασία του Χάρη Χριστόπουλου με τον ΑΝΤ1, έναν περίπου μήνα μετά την πρεμιέρα του Game of Love το οποίο δεν είχε την πορεία που είχαν οραματιστεί οι συντελεστές του σταθμού.

Η τηλεθέαση από τις πρώτες ημέρες προβολής του, έδειξαν ότι το εν λόγω πρόγραμμα δεν κέρδισε τους τηλεθεατές, ενώ πολλές ήταν οι κατηγορίες για το ακατάλληλο περιεχόμενο και τη χαμηλή ποιότητα του τηλεοπτικού αυτού προϊόντος.

Όλα αυτά φαίνεται πως οδήγησαν σε ρήξη τον παρουσιαστή με τον σταθμό, με τις φήμες να δίνουν πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους. Το πρόσφατο tweet, μάλιστα, του Χάρη Χριστόπουλου δυναμώνει την εν λόγω φημολογία:

«Τελικά έπρεπε να κάθονται σε έναν καναπέ και να παίζουν ξυστό όλη μέρα, για να κάνει νούμερα… To Game of Love είναι για 35-40% σε άλλο κανάλι.» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο Χάρης Χριστόπουλος φαίνεται να τελειώνει τη συνεργασία του με το κανάλι, δηλώνοντας απόλυτα δυσαρεστημένος.

«Ο Χάρης Χριστόπουλος τέλος από τον ΑΝΤ1. Τελειώνει το συγκεκριμένο project το Game of Love, το οποίο δεν πήγε και καθόλου καλά. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και ο Χάρης Χριστόπουλος περίμενε να κάνει καινούριες κουβέντες με τα στελέχη του ΑΝΤ1 προκειμένου να δει αν θα γίνουν κάποια νέα projects. Συγκεκριμένα συζητούσε να κάνει το Bachelor, αλλά δεν θα γίνει ούτε αυτό.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 λένε ότι δεν πρόκειται για κόψιμο, αλλά θα δούμε τι θα γίνει εφόσον τελείωσε η εκπομπή και συζητάμε με τον Χάρη Χριστόπουλο, αλλά το ρεπορτάζ λέει ότι ο ΑΝΤ1 δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Χάρη Χριστόπουλο, ο Χάρης Χριστόπουλος από την πλευρά του επίσης δεν είναι ευχαριστημένος και αυτό φάνηκε και από το χθεσινό τιτίβισμα στο twitter και φαίνεται πως θα πάρουν χωριστούς δρόμους. Πριν από μερικές μέρες που μίλησα μαζί του μου είπε «Ετοιμάζω κάτι καινούριο, ένα ωραίο, μεγάλο show που θα κάνει μπαμ», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Epsilon.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:52