search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:40
MENU CLOSE

H Karcher καθάρισε το 91ο  Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Photos)

31.05.2018 11:27
Όμιλος ΕΛΠΕ: Φωτοβολταϊκό σύστημα προσφέρει «Ενέργεια για Ζωή» - Media

Η Karcher συνεχίζει τις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού στις γειτονιές της Αθήνας, αλλάζοντας την καθημερινότητα και την αισθητική των κατοίκων της. Αυτή τη φορά η δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου, στο εμβληματικό κτίριο που στεγάζει το 91ο σχολείο Αθηνών, στην οδό Φιλολάου 163, στο Παγκράτι.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού και με την ομάδα «Συν Αθηνά» του Δήμου Αθηναίων, η Karcher καθάρισε την είσοδο του σχολείου από τα αντιαισθητικά γκράφιτι και τις βρωμιές, με την βοήθεια των επαγγελματικών μηχανημάτων της. Ακολούθησε η εφαρμογή ειδικού υλικού σε μορφή μπογιάς που θα αποτρέψει τη δημιουργία γκράφιτι στο μέλλον. 

Ο καθαρισμός επεκτάθηκε και στο διπλανό πάρκο, στο οποίο καθημερινά συγκεντρώνονται και παίζουν τα παιδιά του σχολείου. Ο δραστήριος Σύλλογος και οι εθελοντές καθάρισαν και άλλαξαν την όψη του σχολείου, εξασφαλίζοντας ότι τα παιδιά τους θα κινούνται κάθε μέρα μέσα σε έναν καθαρό περιβάλλοντα χώρο. Στην διατήρηση αυτής τους της προσπάθειας θα συνδράμει η Κarcher, χαρίζοντας στο Σύλλογο ένα πλήρες σετ μηχανημάτων καθαρισμού.

Η Kärcher, πάντα σε συνεργασία με την ομάδα Συν Αθηνά του Δήμου Αθηναίων, θα ανανεώσουν το ραντεβού με τους κατοίκους και άλλων περιοχών της Αθήνας για περισσότερες καθαρές γειτονιές!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:39