search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:49
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς στον αέρα μεταξύ Γεωργιάδη – Παπαδοπούλου (Video)

31.05.2018 11:43
Άγριος καυγάς στον αέρα μεταξύ Γεωργιάδη - Παπαδοπούλου (Video) - Media

 

Μεγάλος καυγάς στον αέρα της εκπομπής «Αταίριαστοι» μεταξύ της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένας Παπαδοπούλου και του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικώς.

Η κόντρα αφορούσε το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό, με τη Νέα Δημοκρατία να τον κατηγορεί ότι τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό αλλά και το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών ήταν σε πλήρη εξέλιξη, ο υπουργός Εθνικής άμυνας έκανε διακοπές.

Σχολιάζοντας η Μανταλένα Παπαδοπούλου αναφέρθηκε σε φωτογραφίες που απεικόνιζαν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε φουσκωτό σκάφος παρέα με τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Αυτό προκάλεσε την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικώς και σε έξαλλη κατάσταση υποστήριξε τα εξής:

«Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης.

Όμως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός της κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα και ενώ δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία κατά δική του δήλωση. Και το έκανε, μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός του, ο πρωθυπουργός του και πρωθυπουργός της κ. Μανταλένας, ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας να ασκήσουμε κοινοβουλευτικό έλεγχο».

Κατόπιν, απευθύνθηκε στην Μανταλένα Παπαδοπούλου την οποία ρώτησε αν -ως γυναίκα- της αρέσει το ύφος που υιοθετεί ο κ. Καμμένος σε δυο tweet που έκανε, κάνοντας λόγο για χυδαιότητες.

«Δεν υπάρχει τίποτα που είναι μεμπτό σε αποδοχή πρόσκλησης από αρχηγό κράτους. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε του κ. Γεωργιάδη, όπως μας έχει συνηθίσει» ήταν η απάντηση της Μανταλένας Παπαδοπούλου για να ακολουθήσει η εξής τοποθέτηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η χυδαιότητα σας εκπροσωπεί; Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει; Αν γράφανε αυτό για εσάς θα σας άρεσε; Αυτό που έγραψε ο κ. Καμμένος στο tweet για τα μοντέλα που κρύβουν τους εραστές τους και τις βίζιτες στη Μύκονο θα σας άρεσε;» καταλήγοντας να φωνάζει: «Ντροπή σας! Ντροπή σας που υπερασπίζεστε την χυδαιότητα» .

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:47