12/12/2018 01:45:52

Τα δάκρυα της Λαμπίρη στην κάμερα: «Ένας κύκλος κλείνει - Έχω μόνο ενοχές» (Video)

Τα δάκρυα της Λαμπίρη στην κάμερα: «Ένας κύκλος κλείνει - Έχω μόνο ενοχές» (Video) - Media

 

Στη μεγάλη αλλαγή που κάνει τη ζωή της αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη που άνοιξε την καρδιά της μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα το οποίο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα φώτα και την τηλεόραση. Πρόκειται για μια επιχειρηματική κίνηση που κάνει με τον σύζυγό της, Μιχάλη Πλεμμένο με τον οποίο θα ανοίξουν στο άμεσο μέλλον ένα εστιατόριο.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Χριστίνα Λαμπίρη εκμυστηρεύτηκε ότι η τηλεόραση της στέρησε πολλά που πια δε γυρνούν και ότι ηλικιακά νιώθει ότι έχει έρθει η ώρα αφενός να ξεκουραστεί και αφετέρου να κάνει πράγματα που τη γεμίζουν.

Μάλιστα, μιλώντας για έναν σημαντικό κύκλο της ζωής της που κλείνει, πια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Πάντα είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας με τον Θανάση ένα μαγαζί που θα έχει πολύ ωραίο φαΐ, θα είναι ένα πολύ ωραίο στέκι για τους φίλους μας και για όλο τον κόσμο που θα γίνουν φίλοι μας. Θα είμαι εδώ συνέχεια. Θέλω να ασχολούμαι πια με πράγματα που μου δίνουν χαρά. Έχω φτάσει σε ένα σημείο ηλικιακά που νομίζω ότι θέλω να επιλέγω πια.

Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος και να ανοίγει ένας άλλος. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι πια εκτός τηλεόρασης εντελώς, μπορεί και να είμαι, μπορεί και να μην είμαι, αλλά ο κύκλος σαν κύκλος εκτιμώ ότι έχει ολοκληρωθεί. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο ξεκούραση.

Έχω δώσει τόσα πολλά σε αυτή τη δουλειά που έχω στερηθεί άλλα, τα οποία δεν γυρίζουν. Έχω μόνο ενοχές» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.