search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:16
MENU CLOSE

Τα δάκρυα της Λαμπίρη στην κάμερα: «Ένας κύκλος κλείνει – Έχω μόνο ενοχές» (Video)

31.05.2018 12:00
Αποχωρεί από την τηλεόραση η Χριστίνα Λαμπίρη: «Φεύγω, κρεμάω ακουστικό…» είπε με δάκρυα στα μάτια (Videos) - Media

 

Στη μεγάλη αλλαγή που κάνει τη ζωή της αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη που άνοιξε την καρδιά της μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα το οποίο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα φώτα και την τηλεόραση. Πρόκειται για μια επιχειρηματική κίνηση που κάνει με τον σύζυγό της, Μιχάλη Πλεμμένο με τον οποίο θα ανοίξουν στο άμεσο μέλλον ένα εστιατόριο.

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Χριστίνα Λαμπίρη εκμυστηρεύτηκε ότι η τηλεόραση της στέρησε πολλά που πια δε γυρνούν και ότι ηλικιακά νιώθει ότι έχει έρθει η ώρα αφενός να ξεκουραστεί και αφετέρου να κάνει πράγματα που τη γεμίζουν.

Μάλιστα, μιλώντας για έναν σημαντικό κύκλο της ζωής της που κλείνει, πια, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Πάντα είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας με τον Θανάση ένα μαγαζί που θα έχει πολύ ωραίο φαΐ, θα είναι ένα πολύ ωραίο στέκι για τους φίλους μας και για όλο τον κόσμο που θα γίνουν φίλοι μας. Θα είμαι εδώ συνέχεια. Θέλω να ασχολούμαι πια με πράγματα που μου δίνουν χαρά. Έχω φτάσει σε ένα σημείο ηλικιακά που νομίζω ότι θέλω να επιλέγω πια.

Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος και να ανοίγει ένας άλλος. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι πια εκτός τηλεόρασης εντελώς, μπορεί και να είμαι, μπορεί και να μην είμαι, αλλά ο κύκλος σαν κύκλος εκτιμώ ότι έχει ολοκληρωθεί. Νομίζω ότι χρειάζομαι λίγο ξεκούραση.

Έχω δώσει τόσα πολλά σε αυτή τη δουλειά που έχω στερηθεί άλλα, τα οποία δεν γυρίζουν. Έχω μόνο ενοχές» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15