search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Για 25 χρόνια δεν έβγαζε τη μάσκαρα από τα μάτια της – Δείτε τι έπαθε (Σκληρές Photos)

31.05.2018 13:09
Για 25 χρόνια δεν έβγαζε τη μάσκαρα από τα μάτια της – Δείτε τι έπαθε (Σκληρές Photos) - Media

 

Μια μητέρα δεν αφαίρεσε ποτέ τη μάσκαρα από τα μάτια της στο τέλος της μέρας για 25 ολόκληρα χρόνια, ρισκάροντας την όρασή της. Η 50χρονη Τερέζα Λιντς επισκέφθηκε τον γιατρό της στο Σίδνεϊ αφού τα μάτια της άρχισαν να πρήζονται και να εκκρίνουν ένα παράξενο υγρό.

Η μητέρα κλονίστηκε όταν οι γιατροί ανακάλυψαν σκυρόδεμα κάτω από τα βλέφαρα των ματιών της. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι οδυνηροί θρόμβοι προκλήθηκαν από το φορτωμένο μακιγιάζ της και το γεγονός ότι δεν αφαιρούσε τη μάσκαρα κάθε βράδυ για 25 χρόνια. Είπαν ότι ήταν η χειρότερη περίπτωση που έχουν δει ποτέ.

Η Τερέζα, που εργάζεται ως οικονόμος, έπρεπε να υποβληθεί σε 90λεπτη χειρουργική επέμβαση κάτω από γενική αναισθησία για να αφαιρέσει τους θρόμβους.

«Κάθε φορά που η Τερέζα ανοιγόκλεινε τα μάτια της, αυτοί οι σβώλοι έτριβαν την επιφάνεια του ματιού της και έθεταν σε κίνδυνο την όρασή της. Εάν η γρατζουνιά στο μάτι είχε μολυνθεί, υπήρχε κίνδυνος για τύφλωση, αλλά θα ήταν κάτι πολύ σπάνιο. Η Τερέζα έχει υποστεί μόνιμες ουλές στο βλέφαρό της και την επιφάνεια του κερατοειδούς της. Τα συμπτώματα είναι σαν κάποιος να ρίχνει μια χούφτα άμμου στο μάτι σας, είναι συνεχώς ερεθιστικό για το μάτι. Πολλές γυναίκες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά την αφαίρεση της μάσκαρας. Πρέπει να είστε σχολαστικές», δήλωσε ο δρ. Ρόμπαϊ, ο γιατρός που χειρούργησε την 50χρονη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15