search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:54
MENU CLOSE

Συγκίνηση για τον Κώστα Ευρυπιώτη: Τι λένε οι συνάδελφοί του για την υγεία του (Video)

31.05.2018 17:32
Συγκίνηση για τον Κώστα Ευρυπιώτη: Τι λένε οι συνάδελφοί του για την υγεία του (Video) - Media
 
Ο Κώστας Ευριπιώτης, όπως είναι γνωστό, ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την πετυχημένη παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», η οποία συνεχίζει με ανανεωμένο cast ηθοποιών στο θερινό και ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά
 
Ωστόσο, βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι κι αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 
Η παράσταση «Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης» έκανε πρεμιέρα και οι συνάδελφοί του μίλησαν για την εξέλιξη της υγείας του.
 
Ο Σπύρος Πούλης είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha: «Με τον Κώστα μιλήσαμε και προχθές στο τηλέφωνο, έκανε μια επέμβαση δύσκολη αλλά νομίζω πήγαν όλα καλά. Μίλησα μαζί του, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση απλά δεν μπορούσε να συνεχίσει, μας το είπε και ο ίδιος. Θα καθίσει με τους δικούς του να ξεκουραστεί».
 
Η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε: «Είχε κάποιο θεματάκι, έκανε αυτά που έπρεπε και τώρα μια χαρά, είναι στην ανάρρωση. Του στέλνουμε την καλύτερη ενέργειά μας, την αγάπη μας. Είχε κάποια σταματήματα και κάποια κολληματάκια σε σχέση με το κείμενο και πήγε το κοίταξε. Εντάξει, όλα καλά».

Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:53