search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Λέρος: Προσωρινά κρατούμενοι οι γονείς που κακοποίησαν τα παιδιά τους

31.05.2018 17:43
Λέρος: Προσωρινά κρατούμενοι οι γονείς που κακοποίησαν τα παιδιά τους - Media

 

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Κω και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κω, οι δύο γονείς στη Λέρο.

Ο 52χρονος και η 47χρονη κατηγορούνται για για αποπλάνηση παιδιού, που δεν έκλεισε τα 12 και 14 έτη κατά μονάς και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση στην πράξη αυτή, τελεσθείσα με παράλειψη από υπαίτιο που είχε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση, για κατάχρηση σε ασέλγεια με ανήλικο κατά μονάς και κατά συναυτουργία, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, για απλή συνέργεια στην πράξη αυτή, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μονάς και κατά συναυτουργία, κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια στην πράξη αυτή.

Οι γονείς, φέρονται να παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα, φέρονται να είπαν ότι το απολάμβαναν κιόλας! Ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά τους, είναι και ένα με νοητική υστέρηση, το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες, έσπαγαν στο ξύλο.

Από τα πιο ανατριχιαστικά σημεία της περιγραφής των γονέων, είναι το σημείο που αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σταματούσαν τους βιασμούς μόνο όταν τα παιδιά άρχιζαν να κλαίνε ενώ κάποιες φορές, οι γονείς χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα…

Πηγή: dimokratiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38