23/07/2019 05:18:25

Στην εφημερίδα που δούλευα ο διευθυντής μου είπε: «Αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο»! (Video)

Στην εφημερίδα που δούλευα ο διευθυντής μου είπε: «Αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο»! (Video) - Media

 

Με αφορμή την αποκάλυψη της Κατερίνας Γκαγκάκη για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί κατά το παρελθόν, η Ανθή Βούλγαρη εκμυστηρεύτηκε ένα αντίστοιχο περιστατικό που είχε συμβεί και στην ίδια:

«Μου έχει συμβεί κι εμένα να δεχτώ σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί όταν είσαι σε μια τρυφερή ηλικία που μπορεί να ξεκινάς τότε τη δουλειά σου και βρίσκεσαι ανάμεσα σε μεγάλα κεφάλια και φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις τη δουλειά σου. Δεν είναι ότι δέχεσαι ή δεν δέχεσαι, είναι ότι συμβαίνει κάτι και δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις.

Στην πρώτη εφημερίδα που πήγα και δούλεψα, το θυμάμαι σαν χθες. Με παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής στο εσωτερικό και μου λέει «αν θες να πας παρακάτω… στο τάδε ξενοδοχείο». Βάζω το κλάματα και τότε ήταν αρχισυντάκτης μας πολύ γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων. Με βοήθησε ο άνθρωπος. Ήμουν έτοιμη να παραιτηθώ. Μου είπε θα κάτσεις εδώ και μαζί θα το αντιμετωπίσουμε. Πήγα και τους είπα ότι αν συνεχιστεί αυτό θα παραιτηθώ. Μίλησα, αλλά δεν σημαίνει ότι όλες οι κοπέλες αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.