search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:52
MENU CLOSE

Η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τη στάθμευσή του σε θέση ΑΜΕΑ

01.06.2018 09:12
Η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τη στάθμευσή του σε θέση ΑΜΕΑ  - Media

 

Απάντησή για το σάλο από την φωτογραφία που τον απεικόνιζε να παρκάρει τη μηχανή του σε θέση για ΑΜΕΑ και εγκύους, έξω από γνωστό σουπερμάρκετ, έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος, μέσω Instagram.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η μηχανή του ”έμεινε” στο σημείο και πως όλα τα υπόλοιπα ειναι κακοήθειες και κομπλεξισμός.

Λίγο αργότερα, επανήλθε με νέα ανάρτηση, αναδημοσιεύοντας απόσπασμα από περιοδικό το οποίο υποστηρίζει τα λεγόμενά του, επικαλούμενο μαρτυρία περαστικού που τον επιβεβαιώνει.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη είχε προκληθεί σάλος από φωτογρφίες που απεικόνιζαν τον Πέτρο Κωστόπουλο να σταθμεύει τη μηχανή του σε θέση που προορίζεται για ΑΜΕΑ και έγκυες γυναίκες.

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ηλικιωμένους και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζοβλαχο #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει του λέω “Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα”και μου λέει το θρυλικό “Σε γράφω στ’αρχ@@ μου”» είχε γράψει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό και φωτογράφισε τη μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου στη συγκεκριμένη θέση.

Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις με αμέτρητους χρήστες του διαδικτύου να εκφράζουν την οργή και τη δυσαρέσκειά τους για το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51