search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Μοντέλο προσέφερε σόλο σεξ, ή «ντουέτο» σε δυο αστυνομικούς που την σταμάτησαν για τροχαία παράβαση (Photos)

01.06.2018 11:46
Μοντέλο προσέφερε σόλο σεξ, ή «ντουέτο» σε δυο αστυνομικούς που την σταμάτησαν για τροχαία παράβαση (Photos) - Media Gallery 2

 

Η Κίρα Μάγιερ είναι από τη Ρωσία και είναι μοντέλο. Όχι δεν λαμβάνει μέρος σε επιδείξεις μόδας, αλλά ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο instagram και έχει 148.000 ακολούθους.

Πριν λίγες ημέρες η Κίρα οδηγούσε την Μερσεντές της, στους δρόμους της Μόσχας, όταν σε έναν τυπικό έλεγχο οι 2 αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν έχει δίπλωμα. Τότε εκείνη αντί να πάρει την κλήση και να φύγει, επιχείρησε να δελεάσει τους δυο αστυνομικούς προσφέροντας τους σεξ με τον καθένα ξεχωριστά, ή εάν ήθελαν σεξ και με τους δυο μαζί.

Οι αστυνομικοί πιστοί στο καθήκον απέρριψαν την δελεαστική πρόταση του μοντέλου. Και όχι μόνο αυτό. Την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως γράφει η Pravda στο δικαστήριο οδηγήθηκε με κλειστές πόρτες αφού ακούστηκαν πολλές… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες επάνω στο θέμα. Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι ουδέποτε έκανε τέτοια προσφορά και πως οι αστυνομικοί βιαιοπράγησαν εναντίον της όταν είδαν πως δεν είχε μαζί της το δίπλωμα της.

Πάντως εκδορές και γδαρσίματα είχαν οι αστυνομικοί οι οποίοι είπαν πως όταν αρνήθηκαν την προσφορά της εκείνη άρχισε να τους βρίζει, να τους χτυπάει και να τους γδέρνει με τα νύχια της.

Η Κίρα είναι συχνός επισκέπτης του Ντουμπάι και οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι τραβηγμένες εκεί. Το «μότο» της στο instagram είναι: «Όταν βαρεθώ θα παντρευτώ και θα υποφέρω όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:29