search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Πυγμάχος δολοφόνησε, διαμέλησε και έφαγε τα εντόσθια της κοπέλας του

01.06.2018 12:22
Πυγμάχος δολοφόνησε, διαμέλησε και έφαγε τα εντόσθια της κοπέλας του - Media

 

Ο Γκάρι Τσου είναι πυγμάχος από την Ταιβάν. Του άρεσε να μπαίνει στο τίντερ και να γνωρίζει κοπέλες. Έτσι γνώρισε και την 28χρονη Χουάνκ Μι. Βγήκαν και η Χουάνκ του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι παρθένα.

Ύστερα από λίγο όταν ο Γκάρι ανακάλυψε πως του είπε ψέμματα και δεν ήταν παρθένα, τη δολοφόνησε κτηνωδώς και η αστυνομία πιστεύει ότι της έφαγε και τα όργανα της.

Ο πυγμάχος πριν αυτοκτονήσει γιατί το μετάνιωσε, τοποθέτησε τα μέλη του σώματός της σε οκτώ σακούλες. Όταν η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα διαπίστωσε πως από τις σακούλες έλειπαν κάποια όργανα της Χουάνκ. Και εικάζει ότι πριν αυτοκτονήσει, τα έφαγε ο πυγμάχος. Συγκεκριμένα λείπουν όλα τα εσωτερικά όργανα της κοπέλας και πλέον θα διενεργηθεί νεκροτομή στο στομάχι του πυγμάχου για να λυθεί το μυστήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:33