search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η νεαρή κυρία της φωτογραφίας (Photos)

01.06.2018 15:27
Μεγάλη γκάφα της Ιβάνκα Τραμπ - Γιατί αναγκάστηκε να σβήσει tweet της (Photo) - Media

 

Σήμερα είναι μια από τις πλέον ισχυρές γυναίκες στον πλανήτη, με ρόλο που -αν και ασαφής- θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμος για τα όσα συμβαίνουν σήμερα σε διάφορα σημεία του κόσμου. Ωστόσο, πριν από όχι και πολλά χρόνια, τα πράγματα ήταν αλλιώς.

Τότε η νεαρή γυναίκα έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και επιχειρούσε να μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας, έχοντας εντυπωσιακά σωματικά προσόντα και… βαρύ όνομα.

Ο λόγος για την Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ και σήμερα «Πρώτης Κόρης των ΗΠΑ», η οποία στα τέλη της δεκαετίας του 1990 εμφανίστηκε σε επτά ντεφιλέ μεσαίων και κατά την ίδια πιο «τρέντι» οίκων μόδας, ως μοντέλο της εταιρείας Elite.

Προφανώς, έχουν περάσει από τότε σχεδόν 20 χρόνια και οι άνθρωποι αλλάζουν και στην εμφάνισή τους, αλλά η μεταμόρφωση της Ιβάνκα του τότε στην Ιβάνκα του σήμερα είναι -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:32