search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:49
MENU CLOSE

Χωρισμός-«βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ (Photos)

01.06.2018 17:35
Χωρισμός-«βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ (Photos) - Media
 
Σαν «βόμβα» έπεσε στην εγχώρια σόουμπιζ η είδηση ότι το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο και έχει καταθέσει ήδη και τα σχετικά χαρτιά.
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Μαρία Εγγλέζου δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Espresso, περνάει σοβαρή κρίση στο γάμο του και -όπως ακούγεται έντονα- ο ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Οι δυο τους δεν έχουν πάρει επίσημα θέση για το θέμα. Σε επικοινωνία που είχε με την τραγουδίστρια η εφημερίδα εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.
Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού ο χωρισμός τους είναι πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα η Μαρία, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, εμφανίζεται σε μαγαζί στη Μύκονο αλλά τα σύννεφα στη σχέση τους φαίνεται πως έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό.
Ο γάμος τους μετρά 10 χρόνια και σε ποτέ δεν επιδιώκαν να τραβούν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας αλλά σε κάθε εμφάνιση φαινόταν πόσο ερωτευμένοι είναι.
 
Πληροφορίες: t-life.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:49