search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46
MENU CLOSE

Τρομακτικό ατύχημα με 350 χλμ./ώρα στο MotoGP – Στο νοσοκομείο ο Ιταλός αναβάτης (Video)

01.06.2018 19:11
Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Γράφονται απίστευτα πράγματα για μένα» - Media

 

Ο Μισέλε Πίρο είχε μια πολύ σοβαρή πτώση στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, με πολλά χλμ./ώρα στο κοντέρ του και απότομη προσγείωση.

Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών έφερε ταχύτερο για δεύτερη φορά τον Αντρέα Ιανόνε, όμως όλη η προσοχή στράφηκε στον Μισέλε Πίρο.

Ο Ιταλός αναβάτης, που μας έκανε εντύπωση με την ταχύτητά του στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ήταν στην ευθεία του Μουτζέλο και με περίπου 350 χλμ./ώρα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, μπλόκαρε ο εμπρός τροχός του και είχε ένα ανεξέλεγκτο φρενάρισμα.

Ο Πίρο πετάχτηκε ψηλά στον αέρα και προσγειώθηκε άτσαλα, χάνοντας τις αισθήσεις του ακαριαία.

Ευτυχώς ο εξοπλισμός του λειτούργησε ως έπρεπε, άνοιξε ο αερόσακος και παρά τη σφοδρή πτώση, απέφυγε τα χειρότερα. Τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο λίγα λεπτά μετά το ατύχημα.

Αναγνωρίζει κανονικά τα πρόσωπα γύρω του και δείχνει να μην έχει γενική απώλεια μνήμης, όμως δεν θυμάται καθόλου τη στιγμή του τρακαρίσματος. Επίσης, έχει ενοχλήσεις στους ώμους, όμως δεν υπάρχει κάποιο σπασμένο κόκκαλο. Φυσικά η διαδικασία των ελεύθερων δοκιμών διεκόπη για περίπου είκοσι λεπτά.

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46