search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Μεγάλη αλλαγή για την Google: Τι δεν περιλαμβάνεται πλέον στο σάιτ της

02.06.2018 09:50
Πόλεμος μεταξύ Google και ΜΜΕ - Media

 

Φάνηκε σαν να προσπαθεί να το περάσει πολύ διακριτικά, ωστόσο, πολλά ΜΜΕ που ασχολούνται με την τεχνολογία την «έπιασαν στα πράσα».

Ο λόγος για την Google, η οποία αφαίρεσε εδώ και μερικές μέρες από το κατάστημα του Android την κατηγορία των tablets και πλέον δεν πουλάει το προϊόν αυτό.

Εδώ και μερικά χρόνια αναλυτές εκτιμούν ότι η αγορά των tablets είναι νεκρή και ότι μόνο η Apple μπορεί να συνεχίσει να πουλάει τις συγκεκριμένες συσκευές.

Φαίνεται ότι η Google πήρε το μήνυμα και σταδιακά αρχίζει να αποσύρεται από τη συγκεκριμένη αγορά.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια τα κινητά Android έχουν… μεγαλώσει πάρα πολύ -οι οθόνες τους πλέον κινούνται από τις 5,5-6 ίντσες και άνω και έχουν υποκαταστήσει τα tablets.

Φυσικά, το ότι η Google αφαίρεσε την κατηγορία από το κατάστημά της δεν σημαίνει ότι άλλες εταιρείες (Samsung, Amazon, Huawei, κλπ) δεν θα συνεχίσουν να παράγουν τέτοιες συσκευές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16