search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:07
MENU CLOSE

Η απάντηση Φουρθιώτη για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν εκτός Epsilon ΤV (Video)

02.06.2018 13:57
Ο Κούγιας λέει ότι ο Φουρθιώτης δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα χρυσού  - Media
 
Η εκπομπή Αποκαλυπτικά το μεσημέρι του Σαββάτου δεν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα στην ώρα της αλλά στις 4 το απόγευμα. Ο Μένιος Φουρθιώτης καλησπέρισε τους τηλεθεατές και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από το Epsilon TV.
 
«Υπενθυμίζω για μία ακόμα φορά ότι η εκπομπή Αποκαλυπτικά προβαίνει πάντα σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, για πολιτικά και καλλιτεχνικά θέματα καθώς επίσης διέπεται από το Σύνταγμα και από τους νόμους περί της έκφρασης της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατίας. Εδώ είμαστε λοιπόν…Η εκπομπή δεν βγήκε στις 13.40, τα λέω αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων…καθώς κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.
 
Επίσημη ανακοίνωση θα εκδώσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος που με εκπροσωπεί, Θέμης Σοφός για τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν και θα προχωρήσω σε συνέντευξη τύπου προς όλη την Ελλάδα δια του πληρεξουσίου δικηγόρου μου. Η εκπομπή δεν βγήκε λόγω της στάσης εργασίας της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης. Αυτό θέλω να πω…Εδώ είμαστε μια χαρά στο Epsilon», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06