search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Αιμίλιος Χειλάκης: Γιατί δεν συμμετείχε στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»

02.06.2018 14:33
«Καταστράφηκα οικονομικά τρεις φορές» - Media
 
Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν από τους λίγους ηθοποιούς που δεν εμφανίστηκε στα νέα επεισόδια των Δέκα μικρών Μήτσων, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- που συμμετείχαν. Ο ηθοποιός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μίλησε για την απουσία του από την αγαπημένη σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.
 
«Δεν είδα την επιστροφή των Μήτσων, μου το είπαν, δεν είχα ενημερωθεί. Το είδα κάποια στιγμή στο youtube, αλλά δεν μου έλειψε να το δω, ήξερα πώς είναι. Μάλλον δεν θα ήταν χρήσιμος ο χαρακτήρας που έκανα για τις ιστορίες που έφτιαξε ο Λάκης. Ο Λάκης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλει να κάνει και που πηγαίνει τις ιστορίες του. Φαντάζομαι ότι αν του είμαι χρήσιμος, θα πάρει ένα τηλέφωνο και θα δούμε αν έχουμε το χρόνο για να το κάνουμε. Ούτως ή άλλως μια συνεργασία με τον Λάκη είναι πάντα πολύ ευχάριστη» είπε ο γνωστός ηθοποιός.
 
Πηγή: gossip-tv.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50