search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:44
MENU CLOSE

Αλαφούζος: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

03.06.2018 06:02
Αλαφούζος: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός» - Media

 

Σίγουρος για deal o Γιάννης Αλαφούζος. Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προαναγγέλλει ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», ο οποίος συναντήθηκε το Σάββατο με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ.

Σε εξαιρετικό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον (νυν) ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ.

Με δήλωσή του στη «Live Sport» και τον Βασίλη Βέργη, προαναγγέλλει άμεσες εξελίξεις και σύμφωνα με το ρεπορτάζ παρουσιάζεται ενθουσιασμένος έπειτα από την πολύωρη συνάντηση που είχε το Σάββατο με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Στη λακωνική, αλλά και… περιεκτική τοποθέτησή του, ο Γιάννης Αλαφούζος, ανέφερε: «Πάμε εξαιρετικά. Σε λίγες ημέρες τελειώνουμε και ολοκληρώνεται η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ότι αυτή η πιθανή αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για το μέλλον του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές έριξαν στο… τραπέζι πολλά θέματα στη συνάντηση που είχαν. Μεταξύ άλλων, μίλησαν για ποδοσφαιριστές που μπορούν να φορέσουν την πράσινη φανέλα, αλλά η συζήτηση επεκτάθηκε σε επιχειρηματικά, αλλά και κοινωνικά θέματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39