search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Μεγάλες εξελίξεις για το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos)

03.06.2018 08:47
Μεγάλες εξελίξεις για το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ (Photos) - Media
 
Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τίποτα ακόμη, αλλά φαίνεται ότι το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ έχει προχωρήσει σημαντικά τη σχέση του.
 
Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη οι οποίοι φέρονται  να ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει την καλύτερή περίοδό του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, πήρε την μεγάλη απόφαση ζήσει κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο διαμέρισμα στου Παπάγου.
Πρόκειται για το σπίτι όπου ζούσε ήδη η όμορφη ηθοποιός και το οποίο μετατράπηκε στον κοινό προσωπικό τους χώρο μετά την απόφασή τους να μοιράζονται, εκτός από δυνατά συναισθήματα και την καθημερινότητά τους. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν είναι και το πλέον εύκολο πράγμα στον κόσμο για τους δύο ηθοποιούς, καθώς η Κατερίνα Γερονικολού λείπει αρκετές ημέρες της εβδομάδας στα Μετέωρα για του γυρίσματα του «Τατουάζ», όπου πρωταγωνιστεί. Όταν, όμως, επιστρέφει στην Αθήνα, οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί, θέλοντας προφανώς να καλύψουν τον χαμένο χρόνο.
 
Οι δύο ηθοποιοί – οι οποίοι πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία The Bachelor – περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς να κοινοποιούν στα social media τις μεταξύ τους στιγμές, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για μία ακόμη επαγγελματική συνεργασία, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες για το The Bachelor 3.
Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Ιούνιο, ενώ οι πρώτες συναντήσεις της παραγωγής με το καστ των ηθοποιών πραγματοποιήθηκαν λίγες μέρες πριν από το Πάσχα, την ίδια χρονική στιγμή που φούντωναν οι φήμες ότι η Κατερίνα και ο Γιάννης είναι μαζί. Να θυμίσουμε πως η ταλαντούχα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και στο θέατρο, ερμηνεύοντας τον θρυλικό ρόλο της «Λίζας Πετροβασίλη» στο Χτυποκάρδια στο Θρανίο, το οποίο θα ανέβει την επόμενη σεζόν, σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου.
 
Πληροφορίες: T-Life.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14