search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:20
MENU CLOSE

Ξέσπασε η Δέσποινα Βανδή: «Ποιον βολεύει μια τέτοια πραγματικότητα;»

03.06.2018 09:07
Ξέσπασε η Δέσποινα Βανδή: «Ποιον βολεύει μια τέτοια πραγματικότητα;» - Media

 

Έχει περάσει και η ίδια από το συγκεκριμένο «λούκι», οπότε μιλάει από προσωπική πείρα, πόσο μάλλον όταν βλέπει τα παιδιά της να διανύουν το ίδιο «μονοπάτι».

Ο λόγος για τη γνωστή τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία «κατακεραύνωσε» μέσω ανάρτησής της στο Instagram το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή (η οποία έχει σπουδάσει στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) έγραψε:

«Μια βόλτα και πίσω στο σπίτι για…διάβασμα! Πάλι καλά που δίνουν μόνο 4 μαθήματα πια! Παρόλα αυτά εύχομαι κάποια στιγμή – σύντομα – να ανοίξει ο δρόμος προς την πανεπιστημιακή εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις! Να έχουν όλοι τη δυνατότητα να φοιτήσουν όπου θέλουν γιατί το δύσκολο είναι να τελειώσεις μια σχολή. Ασφαλώς να υπάρχουν κάποια κριτήρια αξιολόγησης αλλά και πάλι λέω πως θέλει κόπο να αποκτήσεις ένα πτυχίο και εκεί πρέπει να εστιάσουμε κατά την ταπεινή μου γνώμη!

Την έχω κάνει τη διαδρομή αυτή και ξέρω πως είναι να σε κυριεύει το άγχος της ημέρας που κρίνονται όλες σου οι προσπάθειες. Κι έχω δει παιδιά όλα αυτά τα χρόνια να φεύγουν, να μαθαίνουν τη γλώσσα της χώρας που πάνε (και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που είναι επιλογή τους το εξωτερικό) για να ασχοληθούν με αυτό τελικά που αγαπάνε μιας και δεν κατάφεραν να περάσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια!
 
Και οι γονείς να αγωνιούν και να ξοδεύουν στερούμενοι αλλά πράγματα από την ποιότητα της ζωής τους για το καλό των παιδιών τους! Ποιον βολεύει σε τελική ανάλυση μια τέτοια πραγματικότητα;».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:19