06/06/2020 15:34:11

Αντίδραση Ρένας Δούρου για την εισαγγελική παρέμβαση για το Πεδίο του Άρεως

Δούρου για τη δίωξη: Υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη για την τραγωδία - Media
 
Την έντονη αντίδραση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, προκάλεσε δημοσίευμα ιστοσελίδας, που αναφέρεται στην έρευνα που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για το Πεδίον του Άρεως και την ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειάρχης με αφορμή την έρευνα.
 
Η κ. Δούρου σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «επιτομή των fake news» και κατηγόρησε την ιστοσελίδα ότι «επιτίθεται στην αλήθεια, παραπληροφορώντας και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα».
 
Στη συνέχεια, απαντώντας στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, θέτει τα ερωτήματα «σε ποιο σημείο η (σ.σ. αρχική) ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής επιτίθεται στους πολίτες», καθώς και «ποιος νομιμοποιεί τον ή τους συντάκτες να μιλούν, και μάλιστα ψευδόμενοι, εξ ονόματος των πολιτών».
 
«Είναι ευχής έργον η εισαγγελική έρευνα που θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους. Και ας μην προτρέχουν ορισμένοι...», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.