search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Αυτή είναι η πρώτη «νίκη» του Μπραντ σε βάρος της Αντζελίνα

03.06.2018 11:11
Ο μεθυσμένος Μπραντ, ο άγριος καυγάς και το αεροπορικό ατύχημα: Γιατί χώρισαν τελικά Πιτ- Τζολί;    - Media
 
Μπορεί η Αντζελίνα Τζολί να ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ και μπορεί τα πράγματα να δείχνουν δύσκολα για τον πρώην σύζυγο της μεγάλης σταρ, ωστόσο φαίνεται ότι ο Μπραντ πέτυχε μια μικρή «νίκη».
 
Συγκεκριμένα, η Τζολί έχει τον πρώτο λόγο για την επιμέλεια των 6 παιδιών του ζευγαριού, ωστόσο, ο Πιτ, μετά από αρκετούς μήνες, επιτέλους θα μπορεί να κρατήσει κι αυτός τα παιδιά του για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
«Ο Μπραντ πήρε τελικά τα παιδιά και είναι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο In Touch. «Προς μεγάλη του χαρά, η Αντζελίνα αποφάσισε να αφήσει την πλειοψηφία των παιδιών, που έχουν καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες, να μείνουν στο Λος Άντζελες με τον πατέρα τους όσο η ίδια βρίσκεται στη Βρετανία για τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent 2».
 
Και μάλιστα, αυτό είναι κάτι που το θέλουν και τα παιδιά, τα οποία είπαν στη μητέρα τους πως θα ήθελαν να μείνουν στο Λος Άντζελες για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, όσο η ίδια θα βρισκόταν για γυρίσματα στο εξωτερικό.
 
Παρόλο που η 42χρονη Αντζελίνα έχει ευέλικτο πρόγραμμα γυρισμάτων και «μπορεί να επιστρέψει στο Λος Άντζελες για σύντομες επισκέψεις το καλοκαίρι» πρόσθεσε ο φίλος. Ο 54χρονος Μπραντ, «δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος γιατί τώρα ξέρει ότι θα μπορέσει να έχει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά».
 
Ο Μπραντ μάλιστα, ετοιμάζει ήδη το σπίτι. «Χαίρεται τόσο πολύ που θα μπορούν πλέον να περνούν χαλαρές στιγμές» είπε ο φίλος «κι έτσι ετοιμάζει το σπίτι, από την πισίνα μέχρι μια πίστα για skateboard και ένα δρομάκι για ποδηλασία».
 
Επίσης, ο ηθοποιός έχει φροντίσει ώστε το επαγγελματικό του πρόγραμμα δε θα επηρεάσει τον χρόνο που θα περάσει με τα παιδιά του. Αυτό το διάστημα ο Μπραντ Πιτ κάνει τα γυρίσματα της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο στο Λος Άντζελες και έχει φροντίσει ώστε «να μπορεί να είναι στο σπίτι τις περισσότερες νύχτες και να κάνει μικρές αποδράσεις μαζί τους» ανέφερε φίλος του προσθέτοντας με νόημα ότι ο γνωστός ηθοποιός «είναι υπομονετικός. Η Αντζελίνα δεν μπορεί να ελέγχει τα πάντα για πάντα».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:42