search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:42
MENU CLOSE

Στα «μαχαίρια» για μια… πισίνα ο Τζίμι Πέιτζ και ο Ρόμπι Γουίλιαμς!

04.06.2018 06:52
Στα «μαχαίρια» για μια… πισίνα ο Τζίμι Πέιτζ και ο  Ρόμπι Γουίλιαμς! - Media

 

Με αφορμή μια πισίνα, αυτή τη φορά. Ναι, κυρίες και κύριοι, με αφορμή μια πισίνα! Ο τραγουδιστής των Take That, Ρόμπι Ουίλιαμς προτίθεται να κατασκευάσει μια πισίνα (κι ένα γυμναστήριο) στο υπόγειο του σπιτιού του, και ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ ανησυχεί για πιθανές βλάβες στο δικό του σπίτι -είναι το διπλανό- λόγω του απαιτούμενου σκαψίματος.

Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν ο Ουίλιαμς αγόρασε την έπαυλή του στο Δυτικό Λονδίνο, για 17 εκατομμύρια στερλίνες.

Ο Πέιτζ γκρινιάζει ότι οι κραδασμοί από το σκάψιμο θα προξενήσουν βλάβες στον γύψινο εσωτερικό διάκοσμο της δικής του οικίας, που σχεδίασε σε γοτθικό ρυθμό ο φημισμένος αρχιτέκτονας Ουίλιαμ Μπέρτζες. Επιπλέον, ο 74χρονος κιθαρίστας ανησυχεί για την τύχη των βιτρό και των πλακακιών στο σπίτι του.

Το δημοτικό συμβούλιο του Λονδίνου δεν μπόρεσε να αποφασίσει, σχετικώς, την προηγούμενη Τρίτη. Στη συνάντηση, ο Πέιτζ αναφέρθηκε σε έκθεση του English Heritage, στην οποία σημειώνεται πως «το συμπέρασμα ήταν ότι κάθε φινίρισμα, ειδικά εκείνα στους τοίχους, θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε κάθε κίνηση των τοίχων».

Αντιθέτως, οι εκπρόσωποι του Ουίλιαμς υποστηρίζουν ότι οι επιπτώσεις στους γείτονες θα είναι «αμελητέες».

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημέρα για τη λήψη απόφασης σχετικά με τις εργασίες.

Εν τω μεταξύ τρώγονται! Ο Ουίλιαμς κατηγόρησε τον Πέιτζ ότι κατασκοπεύει τους εργάτες. Ο Πέιτζ έφαγε πρόστιμο για υπερβολικό θόρυβο. Ο Ουίλιαμς αναγκάστηκε να απολογηθεί επειδή είπε ότι ο Πέιτζ είναι διανοητικά άρρωστος. Και πάει λέγοντας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39