search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:26
MENU CLOSE

Πουλάει τον επίγειο παράδεισο στη Μύκονο ο «Mr Sotris»

04.06.2018 09:00
TZOKEΡ: Το πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Μαρίνα Ζέας με το χρυσό δελτίο των 5,1 εκατ. ευρώ – Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης - Media

 

Η βίλα του εμπνευστή και ιδιοκτήτη των καταστημάτων «Sotris» Θάνου Σωτηρόπουλου στη Μύκονο, είναι πλέον προς πώληση.

Σύμφωνα με το protothema.gr, βασιζόμενη στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και τη μινιμαλιστική αισθητική, η οικία βρίσκεται στην περιοχή της Αλεόμανδρας, λίγα μόλις λεπτά από τον πολυσύχναστο Ορνό.

Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο 550 τετραγωνικών μέτρων που απλώνεται σε έκταση 4 στρεμμάτων. Στο εξωτερικό του κυριαρχούν οι πετρόχτιστοι χώροι, ενώ στο εσωτερικό επικρατεί το λευκό. Όλα αυτά πλέον συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πώλησης, που αυτή τη στιγμή αγγίζει το ποσό των 3.900.000 ευρώ.

Το σπίτι έχει έξι μπάνια, πισίνα με εξωτερική τραπεζαρία, χώρο μπάρμπεκιου και ξενώνα φιλοξενίας με όλες τις ανέσεις.

Σε αυτό το σπίτι η οικογένεια Σωτηρόπουλου -ο κραταιός επιχειρηματίας της ένδυσης και η σύζυγός του Φρόσω- πέρασαν μερικά από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια της ζωής τους συντροφιά με φίλους που συνήθιζαν να φιλοξενούν στους άνετους χώρους του.

Μια περιπέτεια, όμως, με την υγεία του που βίωσε εκεί ο Θάνος Σωτηρόπουλος πριν από κάποια χρόνια στάθηκε η αιτία ώστε περισσότερο να διαθέτει τη συγκεκριμένη βίλα για φιλοξενία παρά να την απολαμβάνει ο ίδιος.

Ακολουθώντας τη ρήση που συχνά κυκλοφορεί στους επιχειρηματικούς κύκλους «σπίτι που δεν το χαίρεσαι ή δεν σου αποφέρει χρήματα, το πουλάς», η οικογένεια πήρε την απόφαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21