search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:24
MENU CLOSE

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Μπάρμπα – Φιλίνη: Η κίνηση της Βάνας που ανέτρεψε τα δεδομένα (Video)

04.06.2018 09:54
Τέλος στη δικαστική διαμάχη Μπάρμπα - Φιλίνη: Η κίνηση της Βάνας που ανέτρεψε τα δεδομένα (Video) - Media

 

Μια ατάκα της Βάνας Μπάρμπα είχε σταθεί η αφορμή για μια μεγάλη διαμάχη που μάλιστα, πήρε τη δικαστική οδό από την πρώτη στιγμή. Η Ελένη Φιλίνη δήλωνε ότι θα φθάσει μέχρι τέλους παρά τις συνεχείς προσπάθειες της Βάνας να τη συγχωρέσει.

Τελικά, η τελευταία ανακάλεσε μέσω της ίδιας εκπομπής τονίζοντας ότι ό,τι είπε, αφορούσε την ίδια και μόνο. Μετά από αυτό, η Ελένη Φιλίνη δήλωσε ότι σταματά κάθε νομική διαδικασία, καθώς το ζητούμενο δεν ήταν η χρηματική αποζημίωση αλλά η ηθική δικαίωση.

Σε κάθε περίπτωση, η Ελένη Φιλίνη εξακολουθεί να θεωρεί λυπηρό το γεγονός ότι η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε με τέτοια λόγια, ενώ επισημαίνει ότι ο φθόνος, το κόμπλεξ και η κακία ήταν η μοναδική αλήθεια σε όλο αυτό…

«Η σάτιρα είναι πολύ ωραίο πράγμα, αλλά να ξέρεις τι λες. Αν θέλω εγώ να σατιρίσω τον εαυτό μου, θα χρησιμοποιήσω το όνομά μου και μπορώ να πω για μένα ότι είμαι πιγκουίνος. Ποτέ δεν θα αναφέρω εσένα όμως. Το βίντεο ήταν σε όλα άκυρο. Είδα ένα κόμπλεξ, ένα φθόνο, μια κακία, ένα ψεύδος… Ήταν λυπηρό! Δεν μπορεί να είναι φυσικό για έναν άνθρωπο να φερθεί έτσι, ούτε με ξέρει, από πού κι ως πού; Ένα μήνυμα μου έστειλε. Θες να σε βρίσω εγώ, να πω τα χειρότερα και μετά να πω συγγνώμη χιούμορ έκανα;

Σταματάει η διαδικασία γιατί ήταν λυπηρό πλέον. Δηλαδή, βγήκε, ανακάλεσε οτιδήποτε ειπώθηκε. Δεν ήταν το χρηματικό το ζητούμενο, ήταν η κακοήθεια. Μετά το δεύτερο βίντεο είπαμε σταματάμε γιατί πλέον είναι λυπηρό. Δεν ήταν η συγγνώμη, ήταν ότι ανακάλεσε. Βγήκε στην ίδια εκπομπή και είπε ότι όλα αυτά αφορούσαν την ίδια. Όλα αφορούσαν την ίδια. Βλέπεις κάποιους ανθρώπους και λες τι κρίμα, τι κρίμα, δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:23